Missie en visie

Missie

Dankzij vooruitstrevende technologieën en de inzet van de meest getalenteerde mensen in onze markt, het nummer één taxatie- en adviesbedrijf van de Benelux worden.

Visie

Ons doel is dat (roerende)zaken en objecten voor onze opdrachtgevers op transparante en deugdelijke wijze gewaardeerd, geregistreerd en verkocht kunnen worden.

Dit bereiken we door:

  • Innovatieve technologie te gebruiken;
  • marktkansen om te zetten in concrete acties;
  • verantwoordelijkheid te nemen;
  • scherper te zijn dan de concurrentie;
  • constante ontwikkeling van onze medewerkers.

Onze taxateurs, specialisten pur sang.

Wat is het waard? Elke dag realiseren onze taxateurs hoe belangrijk het is om deze vraag zo goed en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Bij de taxatie van een bedrijfspand, de taxatie van een onderneming of de taxatie van een object spelen immers grote bedrijfseconomische belangen. Een correcte waardebepaling van een onderneming kan het verschil maken tussen succes of verlies.

Onze taxateurs zijn stuk voor stuk ervaren specialisten met passie voor het vak. Dankzij hun specifieke kennis (van bouwkunde, werktuigbouw, scheepsbouw, elektronica, chemie, geneeskunde tot installatietechniek), weten ze als geen ander objecten naar waarde te schatten. Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van bedrijfspanden, machines, installaties of een waardering van een beursgenoteerde onderneming. Een Von Reth-taxateur beschikt over de juiste opleiding en VRT-certificering voor het uitvoeren van verzekeringstaxaties. Daarnaast kunnen bedrijfseconomische taxaties volgens RICS en TMI uitgevoerd worden. Door middel van constante educatie en hun ervaring met een breed scala aan opdrachtgevers, kunt u zeker zijn van gedegen adviezen en waarderingen waar geen speld tussen te krijgen is.