Over ons

Werken met de beste taxateurs van Nederland.

Over ons

Werken met de beste taxateurs van Nederland.

Over ons

Werken met de beste taxateurs van Nederland.

Over ons

Werken met de beste taxateurs van Nederland.

Over ons

Werken met de beste taxateurs van Nederland.

Over ons

Neem geen enkel risico. Kies voor de ervaring van Von Reth.

Von Reth – ooit begonnen als onderdeel van Philips – is een toonaangevend taxatiebureau en opereert op het hoogste niveau in de markt. Onze klanten komen uit het MKB en de grootzakelijke markt, de non-profit sector en (semi)overheid.

Omdat we werken met up-to-date marktgegevens en de beste mensen in ons vakgebied, kunnen onze klanten rekenen op betrouwbare waardebepalingen en heldere taxatierapporten. Von Reth staat in de markt bekend om haar deskundigheid en de nauwe samenwerking met opdrachtgevers.

Onze Register Valuators en taxateurs beschikken uiteraard over de juiste papieren en certificeringen – zoals RICS en TMI – en staan ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

Verhalen van Von Reth

Gert van der Wilt

Taxateur
‘Verschil van waarde ligt vaak in het detail.’

In januari 2016 ben ik begonnen bij Von Reth, mijn vooropleiding is HEAO-CE.
Ik heb veel ervaring met de in- en verkoop van kapitaalgoederen, nationaal en internationaal. Ik heb mij daarna gespecialiseerd in taxaties bij insolventie, en in bedrijfseconomische taxaties.
Wat mij onderscheid is mijn alertheid op zaken die door de klant vaak als niet ter zake werden beschouwd, maar wel degelijk cruciaal kunnen zijn. Mijn opdrachtgevers kunnen rekenen op een duidelijke en snel geleverde rapportages.

Chantall Gunneweg

Hoofd Bedrijfsbureau
‘Perfecte service’

Sinds in 2000 werk ik bij Von Reth als medewerkster binnendienst. Ik heb me in de daarna volgende jaren gespecialiseerd in serviceverlening en ondersteuning bij de afwikkeling van taxaties.
Inmiddels ben ik hoofd van het bedrijfsbureau, adviseer ik relaties en coördineer ik de back-office. Mijn collega’s en ik zorgen ervoor dat uw opdracht tijdig en volgens een gestructureerd proces wordt doorlopen en opgeleverd.
De perfecte dag bestaat uit veel klantcontacten en het leveren van de beste service.
Mijn team en ik zijn u graag van dienst.

Joséfie Heijke

Inside Sales/relatiebeheerder
‘Alles goed geregeld’

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Von Reth.
Ik heb een bedrijfsadministratieve achtergrond en opleiding. U kunt van mij altijd een adequate reactie verwachten en een gericht taxatie advies. Ik zorg vervolgens dat alle zaken rondom de gewenste taxatie voor u goed geregeld zijn.

Een laatste reactie van een klant : “Veel dank voor de snelle, Von Reth-waardige reactie”.

Facts and figures

+300.000

Taxaties verricht

92

Jaren actief

15

Taxateurs

Onze opdrachtgevers