(Junior) Relatie beheerder

Von Reth Taxatie en Advies, snelgroeiend taxatiebureau in Eindhoven is op zoek naar een gedreven Commercieel medewerker binnendienst. Bouw jij mee aan ons succes? 

Lever je graag een zelfstandige bijdrage aan commerciële vooruitgang? Sta je graag nieuwe en bestaande klanten te woord? Werk jij mee aan het verder uitbouwen van onze klantportefeuille? Dan is Von Reth op zoek naar jou!

Wat ga je doen als commercieel medewerker?

Von Reth zoekt een commercieel en resultaatgericht talent voor het telefonisch benaderen van klanten en ondersteunen van de commerciële afdeling.

Jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Telefonisch benaderen van bestaande klanten (80%) en potentiële klanten (20%);
  • Offertes uitbrengen en het nabellen van offertes;
  • Ondersteunen van sales management;
  • Het inplannen van afspraken voor taxateurs;
  • Diverse commerciële klantgerichte activiteiten ondersteunen.

Wie ben jij?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Commerciële houding en denkwijze;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord (ABN) als geschrift;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wat kun je bij ons verwachten?

Werken bij Von Reth betekent werken in een dynamische werkomgeving met hoogopgeleide professionals. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en er zijn goede doorgroeimogelijkheden. We zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en getalenteerde mensen. Wil jij een keer kennismaken? Stuur dan vooral je CV en motivatie! Naast een leuke club enthousiaste collega’s bieden we jou een gezonde werkomgeving. Wij zijn een bedrijf in ontwikkeling, waar ruimte voor eigen inbreng gewaardeerd wordt. Niet onbelangrijk; wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden!

Wie zijn wij?

Von Reth Taxatie en Advies (www.vonreth.nl) is één van de meest toonaangevende taxatiebureaus van Nederland en is gevestigd in de Tech Tower in Eindhoven (flight forum).Wij verrichten meer dan 1.000 uiteenlopende taxaties per jaar. Hierbij kun je denken aan verzekeringstaxaties, van o.a. panden, machines, bedrijf- en kantoorinventarissen, en bedrijfseconomische taxaties. Dat speelt bij fusies en overnames, het opstellen van jaarrekeningen, bij veilingen, etc. Onze gevarieerde klantenportefeuille bestaat onder andere uit MKB bedrijven, accountantskantoren, banken, curatoren en overheidsinstanties. Sinds kort zijn we verhuisd naar het Flight Forum in Eindhoven, waardoor we onze groei verder kunnen doorzetten. We hebben de ambitie om in de komende jaren het aantal taxaties te verdubbelen, en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Reageren en meer informatie

Ben jij super enthousiast geworden?

Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Dhr. Wentges (info@vonreth.nl). Hij is telefonisch bereikbaar via 088 – 3 250 250.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.