Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Verzekeringstaxatie van Von Reth

U moet er toch niet aan denken dat uw bedrijf failliet gaat door een verkeerde taxatie van uw bedrijfsuitrusting of bedrijfspand? Het kan u zomaar overkomen: Maar liefst 60% van de Nederlandse ondernemers is namelijk onderverzekerd. Bij schade keert een verzekeraar dan te weinig uit, waardoor de continuïteit van het bedrijf in gevaar kan komen. Met een verzekeringstaxatie uitgevoerd door de specialisten van Von Reth, voorkomt u vervelende discussies achteraf.

Gebouwen en bedrijfspanden

Weet u wat de herbouwwaarde is van uw onroerend goed? In de praktijk wordt deze vaak veel te laag ingeschat. Of men gaat uit van de historische aankoopwaarde. Bij eventuele schade krijgt u dan slechts een gedeelte terug. Een faillissement is dan niet ondenkbaar. Wordt de waarde overschat? Dan is het verzekerde bedrag te hoog, en betaalt u onnodig veel premie. Onze taxateurs helpen u graag bij een correcte (her)waardering van uw gebouwen en bedrijfspanden gebaseerd op de herbouwwaarde. Zodat u geen enkel risico neemt.

Kantoor- en bedrijfsinventarissen

Wat zijn uw machines, computers en meubels eigenlijk waard? Of belangrijker: wat voor bedrag heeft u nodig als u ze moet vervangen? Bij een onderverzekering van uw assets, keert de verzekering bij schade niet voldoende uit. Met een taxatierapport van uw inventaris voorkomt u dat u onderverzekerd bent en een passende schadevergoeding ontvangt. Uw eigendommen worden door onze taxateurs in detail vastgelegd en getaxeerd op basis van de nieuwwaarde/ vervangingswaarde. Deze bedragen zijn bindend en worden bij schade gegarandeerd uitgekeerd. Een geruststellende gedachte.

Kies voor zekerheid

  • U bent nooit onderverzekerd
  • Een taxatierapport is bindend
  • Bij schade wordt het juiste bedrag uitgekeerd
  • U kunt altijd aantonen wat er verloren is gegaan
  • Er ontstaat geen discussie over de waarde, deze ligt vast
  • Een taxatierapport draagt bij aan een vlotte afwikkeling

Een exacte taxatie van uw bedrijfsinventaris of onroerend goed kan vervelende discussies met uw verzekeraar voorkomen bij een schadeclaim. Onze rapportages voldoen aan de eisen die de verzekeraar stelt in het kader van het Nieuw Burgerlijk Wetboek art. 7:960.